Sense Categoria

Denunciat un home per furtar roba valorada en 145 euros de l’Eix Comercial

Avatar
  • agost 23, 2018
  • 2 min read
Denunciat un home per furtar roba valorada en 145 euros de l’Eix Comercial

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va aturar aquest dimecres un individu al carrer de Sant Martí de Lleida amb motiu de fer un control de documentació. Els agents van comprovar que aquest individu, un jove de 24 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, portava unes peces de roba que semblava que havien estat sostretes.

 

Tot seguit, els agents van comprovar amb un responsable d’una botiga de l’Eix Comercial la sostracció de les peces de roba, pantalons i samarretes, amb un valor d’uns 145 euros. Davant això, els agents van fer les diligències corresponents per un delicte lleu de furt. 

 

El passat cap de setmana, una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al carrer Major de Lleida en rebre un avís d'un furt en un establiment. Un cop a lloc una responsable de la botiga va denunciar que tenien retingut un individu que havien sorprès quan intentava furtar dos pots de colònia valorats en 163 euros, els quals havia amagat dins la seva bossa de mà.

 

Els agents van identificar aquest individu, de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i va comprovar que dins la bossa portava també una bosseta de tabac que contenia una substància vegetal que presumptament era marihuana. Els agents van iniciar les diligències per un delicte lleu de furt.

 

Paral·lelament, una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar el passat dia 3 d'agost al carrer Bisbe Irurita de Lleida en rebre un avís d'un furt en un establiment. Un cop al lloc, un vigilant de seguretat va informar els agents que havia vist una persona que treia el dispositiu de seguretat d'unes sandàlies i se les ficava als peus.

 

Els agents van identificar aquesta persona, un home de 48 anys i nascut al Marroc, i davant la denúncia per la sostracció de les sandàlies, valorades en fins a 75 euros, van iniciar les diligències corresponents com a presumpte autor d'un delicte lleu de furt. 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *