Successos

Enxampat l’autor d’un abocament il·legal de runa i materials a Lleida

Marta Romera
  • octubre 14, 2022
  • 2 min read
Enxampat l’autor d’un abocament il·legal de runa i materials a Lleida

La Unitat d’Investigació i Policia Administrativa de la Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat aquesta setmana el responsable d’un abocament il·legal de runa i altres materials d’obra al carrer Sant Pascual Bailón, al barri del Secà de Sant Pere, després que un dels supervisors de la via pública del Pla de millora de l’espai públic fes la comunicació de la infracció a l’esmentada unitat.

Agents del cos de policia local s’han entrevistat amb el propietari d’una casa propera a l’abocament, atès que els indicis semblaven indicar que era el presumpte autor de la infracció. L’home ha manifestat que, recentment, ha fet reformes al seu domicili i ha llençat la runa en una zona propera.

La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat el responsable per abocar residus a la via pública sense la corresponent autorització municipal, segons l’article 40.1.2.L de l’Ordenança Municipal de Neteja i li ha fet un requeriment oral perquè retiri la runa i els materials d’obra abocats il·legalment i deixi la via pública neta. A partir de la denúncia s’iniciarà un procediment sancionador que pot acabar amb una sanció de fins a 4.000 euros.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *