Successos

Destrossa els mobles d’un pis compartit a Lleida

L'home va dir que mataria al propietari de l'immoble

Marta Romera
  • octubre 27, 2022
  • 2 min read
Destrossa els mobles d’un pis compartit a Lleida

Dues patrulles de la Guàrdia Urbana de Lleida van ser comissionades aquest dimecres al vespre al carrer Baró de Maials arran de l’avís que un individu molt alterat estaria trencant el mobiliari de l’interior d’un pis. En arribar al lloc, contacten amb el propietari del pis el qual els manifesta que un individu, al qual té llogat una habitació, li està trencant tot el que hi ha a l’interior d’aquest.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un cop els agents accedeixen al pis comproven que efectivament hi ha un home molt alterat i observen mobles trencats a la terrassa i a l’interior. En calmar a l’individu, aquest els va manifest arque havia discutit amb el propietari del pis, que no podia viure amb ell i que el mataria. Els agents aconsegueixen calmar l’individu i finalment, conversant, aquest va accedir a marxar del domicili.

 

Un cop al carrer i calmat, de cop i volta, l’individu es va tornar a alterar manifestant a crits, reiterades vegades, que mataria al propietari del pis. Els agents van haver de reduir l’home, ja que es mostrava cada cop més agressiu. Finalment, van procedir a la detenció de S.T. de 34 anys per un delicte d’amenaces, danys i resistència als agents de l’autoritat.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *