La UdL celebra els dies 23 i 24 la marató d’informàtica HackEPS

La docència rebuda és l'ítem millor puntuat

Imatge d'una aula de la UdL | UdL

Un total de 120 joves participaran entre dissabte i diumenge a la tercera edició de la hackEPS, una hackató o marató de programadors informàtics impulsada per una associació d'alumnes de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL).

 

L'objectiu és desenvolupar, en el termini màxim de 24 hores, un software per als 5 reptes que plantegen les empreses col·laboradores: Eurecat, BonArea, Semic, Invelon i Origen Studio. També hi ha una prova de programació de l'EPS amb el nom del traspassat professor Josep M. Ribó.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Els inscrits poden participar tant de forma individual com en grups

Els inscrits poden participar tant de forma individual com en grups d'un màxim de quatre persones. Un cop codificat el projecte de programari, el presenten davant d'un jurat, que tria la millor solució al problema plantejat.

 

Els reptes són una incògnita fins que comença la trobada. En l'anterior edició van haver de dissenyar un sistema de predicció de vendes i de clients, una app per a la prevenció de l'assetjament escolar i una aplicació web per connectar estudiants i docents, entre altres.

Universitat de Lleida

Imatge d'arxiu de la UdL | UdL

 

Els participants disposen de diferents aules de l'EPS 

La hackató començarà aquest dissabte, 23 de novembre, a les 08.00 hores i no acabarà fins l'endemà a les 13.00 hores. Els participants disposen de diferents aules de l'EPS per a desenvolupar el seu treball, així com zones per a menjar i descansar. Els premis van des de productes informàtics fins a talons de 1.000 euros.

 

També et poden interessar…