Articles

Unes 200 persones participen en la II Xalesta Marista d’Antics Alumnes

  • abril 28, 2013
  • 2 min read
Unes 200 persones participen en la II Xalesta Marista d’Antics Alumnes
Unes 200 persones participen en la II Xalesta Marista d’Antics Alumnes

Unes 200 persones participen en la II Xalesta Marista d’Antics Alumnes| Laura Biela – Fotografia: Javi Enjuanes

 

Unes 200 persones s'han reunit aquest dissabte al col•legi Maristes Montserrat de Lleida per celebrar la segona edició de la Xalesta, una festa esportiva que té per objectiu retrobar als antics alumnes de centre, amb professors que han estat o encara són docents de l'escola.

Tots els participants han de formar equips d'un mínim de 4 nois i 4 noies, independentment que siguin de diferents promocions, i posar-li un nom. La data que es fixa des de l'escola per dur a terme aquesta celebració coincideix amb les festes del col·legi, als voltants del 27 d'abril, dia de la Mare de Déu de Montserrat.
 
Enguany, s'ha jugat a 'furboo' (partit de futbol amb porteries de hoquei i pilota petita on els participants sol poden tocar la pilota amb els peus, sempre que vagin agafats de la mà un noi i una noia), al 'boom boom' (4 nois i 4 nois es col·loquen a dins d’un rectangle i un altre equip tira pilotes des de fora per tocar als que estan a dins. El que aguanta més temps a dins guanya), al 'fitvolei' (partit de vòlei però amb una pilota molt més gran i amb algunes modificacions), al 'tocalsol' (4 nois i 4 noies es col·loquen en fila i es fa passar la pilota entre les cames. El que està al final l'ha de portar al davant passant per sobre dels companys, que s'hauran d'estirar al terra per facilitar el seu pas) i la tradicional estirada de corda.
 
L'equip 'Doble Malta 85' han tornat a guanyar aquesta segona edició. El 2n lloc ha estat per 'Alaratxola' (promoció del 91) i la tercera posició per 'Avelinos 87'.
 

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.