Sense Categoria

Una web per informar dels radars i ‘semàfors vermells’ operatius

LleidaDiari
  • agost 8, 2014
  • 2 min read
Una web per informar dels radars i ‘semàfors vermells’ operatius

Una web per informar dels radars i ‘semàfors vermells’ operatius| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’Ajuntament de Lleida ha posat en marxa una nova web on s’informa en un plànol dels radars i dels ‘semàfors vermells’ operatius. Cada cop que es canviïn, aquesta pàgina s’actualitzarà, ja que del total de controls habilitats, solament funcionaran al dia tres radars i tres ‘semàfors vermells’.

La Guàrdia Urbana establirà els tres radars i els tres ‘semàfors vermells’ que s’activaran d’acord amb el risc de sinistralitat que observi a les vies urbanes i de l’evolució dels volums de trànsit. Segons les necessitats que detecti i amb la periodicitat que l’estat real de la circulació requereixi, la policia local fixarà les zones en què funcionaran els tres radars (dels nou punts possibles) i els tres ‘semàfors vermell’ (dels sis que s’han instal·lat). Aquesta rotació es reflectirà en el plànol, que detalla les unitats actives així com la senyalització del conjunt d’aquest dispositiu que vetlla per la seguretat viària.
 
A banda d’informar dels tres punts de radars i dels tres controls de ‘semàfors vermells’ en funcionament, el plànol detalla la ubicació de les onze senyals genèriques que, a les entrades de la ciutat, informen de la presència d’aquests dispositius i la senyalització concreta de tots els punts amb caixes de radar i ‘semàfors vermells’, estiguin actius o no. La selecció de les zones es farà en funció del risc de major o menor sinistralitat que presentin les vies urbanes.

rn

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *