Sense Categoria

Una vuitantena de persones escridassen a Lleida al conseller de Salut pel Consorci Sanitari

LleidaDiari
  • febrer 4, 2015
  • 2 min read
Una vuitantena de persones escridassen a Lleida al conseller de Salut pel Consorci Sanitari

Una vuitantena de persones escridassen a Lleida al conseller de Salut pel Consorci Sanitari| Redacció – Fotografia: Miki de Santiago

 

Una vuitantena d'usuaris i treballadors de la sanitat pública han rebut aquest dimarts a Lleida, durant més de dos hores i mitja i sota un intens fred, al conseller de Sanitat, Boi Ruiz, que ha acabat abandonat la seu de Salut d'amagat dels manifestants.

Des de la Marea Blanca l'han fet responsable d'imposar un consorci que farà la sanitat de Lleida més privada, més opaca i menys democràtica. En aquest sentit, des de l'organització apunten: “Avui feia just un any i una setmana que va visitar Lleida per declarar la guerra a la sanitat pública de les nostres comarques. Feia públic, unilateralment, que volia imposar un 'nou ens jurídic' per gestionar els hospitals i els CAP de Ponent i Pirineus. Dotze mesos de lluita després, una majoria ciutadana ha denunciat que aquest projecte encamina la privatització de la nostra sanitat pública; volent trossejar l'Institut Català de la Salut com a pas previ a introduir capital privat i posteriorment privatitzar-lo totalment”.
 
La concentració ha emplaçat a tothom a assistir a la manifestació del 21 de febrer: “Lleida la sanitat ha de ser totalment pública. És l’única garantia d'universalitat, gratuïtat i respecte als drets dels treballadors. Cal aturar el Consorci que l'1 de març volen imposar. El 21 de febrer hem d'omplir Lleida”.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *