Una última jugada desafortunada de la primera part sentencia a l’Handbol Pardinyes

Una última jugada desafortunada de la primera part sentencia a l’Handbol Pardinyes| Redacció – Fotografia: Handbol Pardinyes

 

L'Handbol Lleida Pardinyes no ha pogut tancar l'any aquest cap de setmana amb una victòria. Una última jugada desafortunada dels groc-i-negres a la primera part ha sentenciat als visitants, que han caigut derrotats per 30 a 26 a la pista del Sant Martí Adrianenc B.

L’equip de Pardinyes va sortir a jugar molt intens i concentrat, amb un gran treball en defensa 6:0 que es va sumar a la bona primera part de Jordi Soto a la porteria. Els groc-i-negres van portar la iniciativa casi tota la primera part, però una doble exclusió dels lleidatans va donar avantatge als de Sant Martí a falta de 5 minuts, que van aguantar fins el 14-13 del descans. Però l’última jugada de la primera va trencar el partit, una vermella directa a Tardio, que estava sent el millor atacant lleidatà, va deixar als de Pardinyes molt tocats.
 
A la represa els groc-i-negres, van estar sense idees en atac i notaren les baixes dels llançadors més que mai. Els barcelonins ho van aprofitar per obrir una escletxa en el marcador i mantenir el control del joc per arribar al resultat final de 30 a 26.