Articles

Una trentena d’equips participen en Les 4 Hores de Lleida

  • novembre 30, 2015
  • 2 min read
Una trentena d’equips participen en Les 4 Hores de Lleida
Una trentena d’equips participen en Les 4 Hores de Lleida

Una trentena d’equips participen en Les 4 Hores de Lleida| Redacció – Fotografia: Todoautocross / Ajuntament de Lleida

 

L’espectacle del motor torna aquesta cap de setmana, els dies 5 i 6 de desembre, al Circuit de Lleida. La prova esportiva, que arriba enguany a la 16a edició, manté la seva vessant solidària i, un any més, se suma a La Marató de TV3. Una trentena d’equips participaran en la competició.

Com és habitual, i ja van setze edicions, la prova es desenvolupa en disciplina de resistència Off-Road de turismes. Entre els pilots destacats que prendran part a la competició, destaca el bicampió d’Espanya de ral·lis d’asfalt, Sergio Vallejo, i entre els tretze pilots lleidatans, Joel Guerrero. Hi ha participants d’arreu de l’Estat, encara que la majoria dels participants són de Catalunya i del País Basc.

 

La prova és 'Open', no puntuable en campionats, un tret que la fa singular i fortament competitiva. Els equips estan formats per entre 2 i 4 pilots que han de fer relleus cada 50 minuts com a màxim. Si no, es penalitzen. El guanyador és el que dóna més voltes al circuit després de les 4 hores que dura la cursa. Els participants es divideixen en dues categories: Classe 1: turismes de dues rodes motrius amb un motor de com a màxim 1.600 c.c; Classe 2: turismes de dues rodes motrius i un motor d’entre 1.600 i 2.000 c.c. La competició es desenvolupa en dues jornades: dissabte, dia 5 de desembre: Verificacions vehicles (09.30-12.00 hores), entrenaments lliures (14.45-15.30 hores), entrenaments qualificatius (14.15-16.30 hores). I diumenge, dia 6 de desembre: 'Warm Up' (09.00-09.20 hores) i la cursa (10.00-14.00 hores).

 

La col·laboració de les 4 Hores de Lleida amb La Marató es fa a través de la recaptació de fons per a aquesta causa, a través de la venda d’entrades, que enguany es destinaran al projecte solidari vinculat a la investigació i la lluita contra les malalties de la diabetis i l’obesitat. 

 

L’organització confia en què la prova repeteixi l’èxit de públic d’anteriors convocatòries que l’han convertit en una de les referents de l’Estat. 

 

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.