Articles

Un miler de persones participen en la 1a Cursa SED-Lleida

  • març 9, 2015
  • 2 min read
Un miler de persones participen en la 1a Cursa SED-Lleida
Un miler de persones participen en la 1a Cursa SED-Lleida

Un miler de persones participen en la 1a Cursa SED-Lleida| Redacció – Fotografia: SED Lleida

 

Un miler de persones s’han mobilitzat aquest diumenge en la 1a Cursa SED Lleida 100% solidària, destinada a recaptar fons per a tres microprojectes solidaris d’Horqueta (Paraguai). Els organitzadors de la prova, puntuable de la Lliga Ponent, han recaptat 8.500 euros per als projectes solidaris.

El col·legi Maristes Montserrat ha estat el punt de trobada de corredors i caminants, que han pogut escollir entre dos itineraris, de 3,5 o 5 quilòmetres, que han transcorregut per la canalització del riu Segre i el centre de la ciutat.
 
En la categoria general d’homes, el guanyador ha estat Antoni Carulla, del club Runner’s Balaguer, que ha recorregut els 5 quilòmetres en un temps de 15’06’’. El segon classificat ha estat Mohamed Farih, (15’12’’) i, en tercer lloc, Mohammed Tahri (16’02’)’. En la categoria general de dones, la vencedora ha estat Nomei Aumedes, del Fedac Guissona, que ha aturat el cronòmetre en els 18 minuts 36 segons. Isabel Pascual, de la Lleida U.A., ha marcat el segon millor temps (20’40’’) i Marina Paredes, del Sícoris Club, ha estat tercera (21’46’)’.
 
Els organitzadors han agraït el suport de les 40 empreses col·laboradores en aquesta primera edició, que també ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Lleida.
 
L’èxit d’aquesta primera cursa augura la celebració d’una segona edició per l’any vinent.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.