Un incendi crema una granja, un habitatge i dos magatzems a Lleida

Un incendi crema una granja, un habitatge i dos magatzems a Lleida| ACN – Fotografia: @bomberscat

 

Un incendi ha cremat aquest dijous al migdia una granja i l'habitatge i dos magatzems del costat al terme municipal de Lleida, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El foc s'ha declarat al voltant d'un quart de dotze del migdia en una granja situada a la C-12, a la carretera de Corbins. 

Els dos magatzems s'han esfondrat com a conseqüència de l'incendi, mentre que la granja i l'habitatge no han patit danys estructurals. Segons els Bombers de la Generalitat, no hi hauria cap persona ferida. Fins al lloc s'hi ha desplaçat vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat.
 
L'incendi, localitzat concretament en una finca al quilòmetre 144,5 de la C-12, s'ha iniciat en un dels magatzems a causa d'un bidó de gasoil, que s'ha encès per motius que es desconeixen. El foc ha afectat parcialment una granja de dos pisos amb 12.000 pollets i també part d'una masia de la mateixa finca. Així mateix, el foc s'ha propagat empès pel vent cap a l'altre magatzem, de manera que els dos magatzems s'han acabat esfondrant a causa de les flames. En aquests magatzems el foc ha cremat un camió, un cotxe i tres tractors.
 
El propietari de la finca preveu que no es podrà salvar la vida de cap pollet, ja que alguns han mort per les flames i d'altres per intoxicació de fum.