Sense Categoria

Un jove denuncia un cas de negligència mèdica al CAP Primer de Maig de Lleida

Avatar
  • setembre 5, 2018
  • 2 min read

CAP Primer de Maig de Lleida | Cedida

 

Aleix, un jove lleidatà de 28 anys, ha denunciat a les xarxes socials un cas de negligència mèdica al CAP del Primer de Maig de Lleida. Tot va començar a finals del mes d'agost, quan el noi va començar a sentir un fort dolor abdominal i a tenir nàusees, motiu pel qual es va dirigir al Centre d'Atenció Primària situat al barri de la Mariola.

 

Allà, «la doctora d'Urgències li va diagnosticar gasos i gastroenteritis quan ni tan sols havia vomitat ni tenia descomposició», explica la seva mare al diari 'Segre'. Li van recomanar que seguís una dieta i es prengués un medicament. «En aquell moment van confiar en el que ens van dir, però cinc dies més tard vam tornar al CAP perquè els dolors no paraven», recorda l'Aleix.

 

Li van donar el mateix diagnòstic

Un cop van arribar al CAP, «en lloc d'atendre'm la meva doctora de capçalera ho va fer una infermera que em va diagnosticar el mateix que en la primera visita: gastroenteritis. Jo li vaig dir que no era possible i que em veiés la meva doctora, però em va dir que no, que estava de vacances. Però en realitat estava atenent a altres pacients a la sala del costat», assegura l'afectat.

 

Tenia un còlic nefrític

Així, veient que els dolors seguien i anaven cada vegada a pitjor, es va dirigir cap a l'Hospital Arnau de Vilanova. En aquest centre hospitalari van detectar que el jove tenia dues pedres al ronyó i que, a més, els ronyons se li havien infectat a causa dels dies que portava amb una obstrucció renal.

 

Afortunadament, va poder ser intervingut i va passar ingressat una setmana. Ara ja ha estat donat d'alta, tot i que encara s'ha de sotmetre a diverses proves. El jove assegura que denunciarà al CAP del Primer de Maig pel seu «menfotisme» i la seva manca de professionalitat. «Hem parlat amb el responsable de l'ambulatori i ens ha animat que denunciéssim», sentencia l'Aleix.

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *