Edició 2021

UGT i CCOO animen a tothom a sumar-se a la vaga del 14N

  • octubre 30, 2012
  • 2 min read
UGT i CCOO animen a tothom a sumar-se a la vaga del 14N
UGT i CCOO animen a tothom a sumar-se a la vaga del 14N

UGT i CCOO animen a tothom a sumar-se a la vaga del 14N| Redacció – Fotografia: UGT Terres de Lleida

 

Més de 200 delegats de la UGT i CCOO de Lleida han assistit avui a l’assemblea prèvia a la vaga general del proper dia 14. L’acte ha tingut lloc a la sala d’actes de l’edifici dels sindicats i ha comptat amb l’assistència dels secretaris generals de la UGT i CCOO a Catalunya, Josep Maria Àlvarez i Joan Carles Gallego, respectivament.

Àlvarez ha fet des de Lleida una crida a la participació a la vaga general perquè es tracta d’una convocatòria que es a nivell europeu i on és molt important que es vegi aquest “clam social” contra les polítiques neoliberals. En aquest sentit, ha recordat que les polítiques d’austeritat i de retallades que s’estan aplicant al conjunt d’Europa “estan arruïnant el continent, no donen sortida a l’atur en cap dels països i, a més, estan acabant amb l’Estat del Benestar. “És molt important que el sindicalisme i la societat pugui fer la demanda als governs perquè canviïn de polítiques”.
 
A l’acte també hi ha participat la secretària general de la UGT-Terres de Lleida, Rosa Palau, qui ha demanat la màxima implicació de tots els delegats i delegades, així com treballadors i treballadores voluntaris perquè la vaga del dia 14 a Lleida sigui un èxit. Palau ha demanat que no es vagi a treballar i que els comerços tanquin. 

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.