Sense Categoria

Tot a punt per a un nou curs a la UdL, amb més presencialitat

LleidaDiari
  • setembre 11, 2021
  • 2 min read
Tot a punt per a un nou curs a la UdL, amb més presencialitat

La Universitat de Lleida (UdL) inicia aquest dilluns, 13 de setembre, el curs acadèmic 2021-2022, que arriba marcat per un augment de la docència presencial. Les mesures vigents a Catalunya, aprovades pel PROCICAT, permeten un màxim del 70% en la presencialitat simultània d'estudiantat a cada centre.

 

Això vol dir que, ajustant horaris, tots els cursos de graus i màsters podrien assistir a les aules; sempre que no se superi aquest sostre calculat sobre l'alumnat total. També augmenta la capacitat de les biblioteques, en aquest cas fins a un 70% de l'aforament de cada espai.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

En l'actual context sanitari, es mantenen les mesures de prevenció de la COVID-19 com l'ús de la màscara higiènica i la ventilació. A més, entre els dies 14 i 16 de setembre, el Departament de Salut obre punts de vacunació sense cita als campus de la Universitat de Lleida a la capital del Segrià i els dies 21 i 22, al campus Igualada-UdL. Vol contribuir així a garantir la màxima presencialitat de l'estudiantat universitari.

Tot a punt per a un nou curs a la UdL, amb més presencialitat

Tot a punt per a un nou curs a la UdL, amb més presencialitat | UdL

 

El curs arrenca el dia 13 amb les sessions de benvinguda

El curs arrenca el dia 13 amb les sessions de benvinguda a l'alumnat de primer curs, a tots els campus. Consisteixen en les presentacions dels diferents graus, l'equip directiu dels centres i serveis com ara la unitat d'Informació i Orientació Universitària, l'Institut de Llengües o el Consell de l'Estudiantat. També es dona informació sobre el campus virtual i el programa Nèstor UdL-Acompanya.

 

En el cas d'INEFC-Pirineus, que inicia la seva activitat aquest curs a La Seu d'Urgell, la benvinguda comença el dimarts i s'allarga durant dos dies, 14 i 15 de setembre. I és que al programa està previst un raid d'aventura en el qual l'alumnat passa una nit fora.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *