Lleida

Estudiants: Habiliten horaris extraordinaris a les biblioteques de la UdL per exàmens

Ciències de la Salut obre tres caps de setmana per reforçar la de Lletres

Marta Romera
  • gener 10, 2023
  • 2 min read
Estudiants: Habiliten horaris extraordinaris a les biblioteques de la UdL per exàmens

Les biblioteques de la Universitat de Lleida (UdL) han recuperat aquest dilluns els seus horaris habituals després dels serveis mínims establerts durant les vacances de Nadal. Ara inicien un període d’obertura extraordinària per cobrir la demanda de l’alumnat durant els exàmens finals del primer quadrimestre. La biblioteca de Ciències de la Salut reforçarà a la de Lletres durant els propers tres caps de setmana. Mentre, a Igualada funcionarà de la Pla de la Massa aquest dissabte i diumenge.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La Biblioteca de Lletres, a l’edifici del Rectorat, i la sala d’estudis del mateix edifici obren les portes habitualment tots els caps de setmana de 9.00h a 21.00h. El mateix horari oferirà de la Ciències de la Salut els dies 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de gener. Mentre, la Biblioteca de Pla de la Massa, a Igualada, funcionarà de 10.00h a 18.00h els dies 14 i 15 de gener.

 

Quant a les sales d’estudi, a partir d’avui i fins al pròxim dia 3 de febrer, la del campus de Ciències de la Salut obrirà tots els dies laborables entre les 9.00h i les 23.30h. Els dissabtes 14, 21 i 28 de febrer ho farà entre les 9.00h i les 14.30h. Les aules d’estudi de l’Edifici Polivalent 1, a Cappont, estaran disponibles de 21.00h a 7.00h del matí els dies laborables, fins el 2 de febrer. Els caps de setmana amplien horari entre les 9.00h i les 7.00h del dia següent.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *