Troben un home mort en una sèquia del costat de la Fonda del Nastasi

Troben un home mort en una sèquia del costat de la Fonda del Nastasi| Text i fotografia: ACN

 

El cadàver d’un home ha aparegut aquest diumenge a primera hora de la tarda surant en una sèquia del costat de l’hotel restaurant Fonda Nastasi de Lleida, a l’avinguda Alcalde Rovira Roure. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 15.20 hores i fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat agents de la Unitat Territorial d’Investigació, Policia Local i efectius dels Bombers de la Generalitat, que han tret de l’aigua el cos sense vida de la víctima, que no té signes de violència evidents. 

Amb tot, la policia catalana no descarta cap hipòtesi com que hi hagués caigut accidentalment o que l’haguessin tirat intencionadament.

Segons ha pogut saber l’ACN, l’home té uns 60 anys i l’ha trobat surant el jardiner de la Fonda del Nastasi, que ha alertat els Mossos.

A falta de confirmació de les causes de la mort i de la seva identificació, un cop li sigui realitzada l’autòpsia, fonts dels Mossos d’Esquadra confirmen que no és l’home desaparegut a Almacelles el 22 de desembre. La Policia Catalana ha obert una investigació per aclarir les causes exactes de la mort.