Troben un home mort al mar davant la zona del Fòrum

El cadàver d’una persona s’ha trobat aquest divendres al mar davant la zona del Fòrum, entre Barcelona i Sant Adrià del Besòs. Segons ha informat Protecció Civil, l’home estava a dos milles de la desembocadura del Besòs, tenia 51 anys i era de nacionalitat espanyola. Salvament Marítim se l’ha trobat inconscient a l’aigua i segons les primeres informacions, s’estaria banyant amb altres persones i no hauria pogut tornar fins a l’embarcació en la qual anaven. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de les diligències. Amb aquesta, ja són 20 les persones mortes a les platges catalanes des del 15 de juny.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els socorristes de la platja del Fòrum de Barcelona, avisats per Salvament Marítim, han trucat al telèfon d’emergències 112 quan passaven onze minuts de la una de la tarda alertant dels fets.

Protecció Civil demana extremar les precaucions a les platges, piscines i aigües interiors coincidint amb uns dies de temperatures molt altes. Per això, recorda que si algú es troba malament o té dificultats dins l’aigua, cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida. En aquest sentit, insisteixen que en el bany, cal tenir presents sempre les condicions i limitacions físiques de cadascú, evitar un sobreesforç que dificulti la sortida de l’aigua i posi en risc a la persona. Es recomana anar sempre a platges vigilades.