Troben el cadàver d’una dona en un riu a Granollers

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

 

Aquest diumenge, 9 de setembre, ha aparegut el cadàver d'una dona surant al riu Congost, a l'altura de Granollers. Segons ha tret a la llum 'Ràdio Granollers', el cadàver, que va aparèixer en avançat estat de descomposició, va ser localitzat per uns Mossos d'Esquadra, que ja investiguen les causes del succés. 

 

Cal destacar, d’altra banda, que els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la totalitat de la investigació i, tot i que no s’ha revelat l’edat de la víctima, sí que ha sortit a la llum que el cos estava en un clar estat de descomposició.

 

El riu Congost, espai on hauria aparegut el cos de la dona

El riu Congost, espai on hauria aparegut el cos de la dona | Ajuntament de Granollers

 

 

Troben un cadàver envoltat en plàstics en un garatge a Sils

Va ser un dels successos més cridaners de la setmana passada. Els Mossos d'Esquadra van trobar en un garatge de Sils un cadàver envoltat en plàstics. En concret, el cos estava en avançat estat de descomposició, i els investigadors van confirmar que es tractava del d'una dona de 62 anys que compartia habitatge amb el seu fill, i que fins feia uns mesos estava desapareguda. 

 

La casa on els Mossos van trobar el cos de la dona de Sils

La casa on els Mossos van trobar el cos de la dona de Sils | CatalunyaDiari.cat

 

 

Totes les hipòtesis, així mateix, apuntaven al fill de la víctima i aquest va ser detingut dies després. Ja en dependències dels Mossos d'Esquadra, l'home va acabar confessant que havia assassinat la seva mare asfixiant-la. 

 

Finalment i sempre segons informacions policials, els Mossos van concloure: «Va ocultar la mort de la seva mare amb la intenció d'apropiar-se de la pensió de viduïtat de 760 euros que cobrava la dona cada mes». Finalment, també cal destacar que, fins i tot, s'hauria fet passar per ella contestant missatges de WhatsApp per tal d'amagar el crim.

 

«Existeixen indicis que fan sospitar que, fins i tot quan la seva mare encara era viva, el sospitós va cometre una sèrie de desfalcs del seu compte bancari o inclús va contractar un crèdit bancari de 13.000 euros fent-se passar per ella», acabaven relatant.