Troben el cadàver d’una dona al fons d’una cinglera a Osona

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Bombers

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Bombers | Twitter (@BombersSitges)

 

Els Bombers de la Generalitat han anunciat aquest dijous a la tarda que han aconseguit localitzar el cadàver d'una dona al municipi de Tavertet, a la comarca d'Osona. En concret els equips d'emergència, que feia dies que buscaven una dona gran desapareguda a la zona, han trobat el cadàver al fons d'una cinglera. 

 

Localitzat el cos d'una dona

Els efectius del GRAE, Grup d'Actuacions especials, dels Bombers de la Generalitat han anunciat que aquesta tarda, a les 17.30 hores, han trobat el cos d'una dona al fons d'una cinglera de Tavertet. Segons han informat per les seves xarxes socials, encara estan pendents de la seva identificació, però podria ser la dona de 70 anys d'aquest mateix municipi desapareguda el passat dilluns 27 d'agost.

 

Dispositius de recerca activats des de dilluns

El passat dilluns 27 d'agost una dona gran, de 70 anys i que patia Alzheimer, va desaparèixer al municipi de Tavertet, a la comarca d'Osona, i des de llavors es va activar un dispositiu de recerca en el qual han participat els Bombers de la Generalitat, més els efectius de muntanya i aquàtics del GRAE, juntament amb el Grup Caní de Recerca (GCR), el Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) i l'helicòpter de rescat. 

 

A més a més, els Mossos d'Esquadra també han estat treballant en la recerca aportant les seves unitats Canines i de Muntanya. Aquesta recerca ha mobilitzat més efectius de Seguretat ciutadana, del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), de la Creu Roja i, fins i tot, molts habitants de la zona que s'han oferit com voluntaris.

 

Durant aquests dies, els diferents grups d'efectius formats per tots els equips d'emergència i els voluntaris s'han coordinat de manera que han pogut fer una recerca intensiva i extensiva tant pel poble, com per tots els seus voltants, incloent-hi tots els camins i carreteres, fonts, basses, torrenteres i cingles. A més, l'helicòpter s'ha encarregat de sobrevolar totes aquelles zones de difícil accés.

 

Troben la noia de 15 anys desapareguda al Maresme

El passat diumenge 26 d'agost va desaparèixer una jove de 15 anys a Argentona, a la comarca del Maresme. Segons van comunicar, en el moment de la seva desaparició la noia portava una samarreta blanca i vermella, i unes malles negres.

 

La seva família va denunciar la seva desaparició als Mossos d'Esquadra que van demanar la col·laboració de tota la ciutadania per poder trobar-la. Finalment, l'Ariadna va ser localitzada sana i estàlvia el dimarts 28 d'agost, tal com ho van confirmar els Mossos d'Esquadra a través del seu compte de Twitter.