Cicle formatiu a Tàrrega per parlar sobre com trobar concerts

La Fundació SGAE, la Tornada i les Cases de la Música organitzen una jornada el pròxim dissabte 4 de març a les 11.00 hores al Museu Trepat de Tàrrega. Aquesta trobada està destinada a músics emergents per parlar sobre com trobar concerts i estratègies per millorar la contractació. L’acte serà en format col·loqui i es vertebrarà al voltant de conceptes com el booking, el management o com poden fer-ho i quines eines tenen els artistes per captar l’atenció dels programadors. A més, també es donarà veu als assistents perquè puguin exposar els seus dubtes i formular preguntes als ponents.

El programa formatiu ‘Soc Autor’ que impulsen la Fundació SGAE, a través del Consell Territorial
de la SGAE a Catalunya, La Tornada i les Cases de la Música i que, en aquesta ocasió, compta amb
el suport de l’Ajuntament de Tàrrega i el Museu Trepat, vol ser una eina per a músics emergents
que s’inicien en aquest món.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El cicle proposa diferents taules rodones presencials al territori en les que es tracten temes diversos i el dissabte 4 de març a les 11.00 hores farà parada al Museu Trepat de Tàrrega. Anna Roig, cantautora; Martí Marfà, gestor cultural i director artístic de la FiM de Vila-seca, i Arnau Seguí, coordinador de l’Associació Cultural Indian Runners, posaran la seva experiència al servei dels assistents amb la finalitat de donar-los eines poder impulsar el seu projecte musical des de l’autogestió.

La iniciativa ‘Soc Autor’ posa en primera línia la feina de l’autor per oferir-li assessorament i formació i afavorir un intercanvi d’experiències a través del treball en xarxa. L’objectiu d’aquesta nova plataforma és promoure el fet autoral, reconèixer la tasca d’aquest col·lectiu i enriquir-lo en coneixements.