Sense Categoria

Troballes inaugura a Pardinyes la seva cinquena botiga de segona mà a Lleida

Avatar
  • octubre 24, 2017
  • 2 min read
Troballes inaugura a Pardinyes la seva cinquena botiga de segona mà a Lleida

Imatge d'una botiga de Troballes | LleidaDiari.cat

 

El dijous 26 d'octubre Troballes inaugurarà una nova botiga de roba de segona mà a la ciutat de Lleida, situada al barri de Pardinyes, al Carrer Baró de Maials, número 18. Serà la cinquena botiga de roba de segona mà de Troballes a Lleida. Troballes és l'empresa d'inserció de la Fundació Rubió i Rubió que gestiona el programa d'ocupació de Càritas Diocesana de Lleida.

  

Aquesta nova botiga, ja incorpora el nom de MODA RE, la marca, que a partir d'ara, es farà servir en totes les botigues que Càritas té arreu de l'Estat espanyol. L'any passat les botigues de roba de segona mà de Troballes van vendre 100.000 peces de roba el que representa un augment del 10% respecte a l'any anterior. A la vegada, les botigues de roba de segona mà han permès fer 16 contractes d'inserció. Troballes té en l'actualitat cinc botigues de roba de segona mà i una botiga de comerç just i d'economia social.

  

 

Comprant a les botigues MODA RE, els nostres clients promouen l'economia solidària, generen ocupació social, donen un destí ètic a cada peça de roba, fomenten el consum responsable, respecten el medi ambient i ajuden a qui més ho necessita. Tot sota una gestió transparent. No és el mateix fer negoci amb la roba de segona mà que fer justícia social. La inauguració tindrà lloc el dijous 26 d'octubre a les 19.00 hores al número 18 del carrer Baró de Maials

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *