Arriba la segona Trobada de muralistes del street art a La Manreana Parc

La Manreana Parc acull, la segona trobada d’artistes d’street art, que tindrà lloc a les instal·lacions de Juneda el cap de setmana de l’11 i 12 de març. El nom escollit per la trobada és «13 comarques», ja que la intenció és que els artistes participants plasmin totes les comarques de la província de Lleida al llarg dels quatre anys en què es preveu que es faci la trobada. La segona edició la protagonitzaran tres artistes, que il·lustraran tres comarques a les parets del recinte: Snap82 farà l’Urgell, Ivan Egea el Pallars Jussà i Txus Montejano la Noguera.

Aquesta trobada de muralistes l’organitzen, a més de la mateixa Manreana, les artistes visuals Lily Brick i Laura Justribó i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Els artistes, mitjançant visites a les comarques i amb la col·laboració de les diferents oficines de Turisme dels consells comarcals, han tingut l’experiència de viure i comprendre l’essència de les respectives comarques, els seus actius i característiques principals i així poder-los plasmar, posteriorment, en la seva obra.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Com cada cap de setmana, els visitants podran gaudir d’activitats teatralitzades, tombs amb ponis, corregrangers, laberint, tots els espais habituals i la incorporació de l’espai de llits elàstics, el súper sorral i el petit poblat manreano.