Categories: Cultura

Arriba a Lleida el Trio Magique en el darrer dia del cicle ‘Clàssica Oberta’

La Música de Cambra, protagonista del darrer Clàssica Oberta de la temporada amb el Trio Magique. LÀSSICA OBERTA Serà el primer cicle de clàssica en format cafè concert. Es tracta d’una aposta innovadora amb servei de bar per fer més atractiva i informal l’experiència d’un concert clàssic. Tots els concerts comptaran amb la conducció del músic i professor Mario Peña y Lillo, qui dinamitzarà els concerts generant diàleg entre músics i públic perquè l’experiència sigui més propera i accessible al gran públic. Les propostes musicals estan pensades perquè qualsevol persona pugui gaudir de l’experiència, apostant per la diversitat d’estils, èpoques i intèrprets.

 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una finestra als nous talents

Clàssica Oberta fa una aposta per posar en valor nous talents i intèrprets emergents gràcies a la col·laboració de l’Escola Superior de Música de Catalunya. En dos dels tres concerts, ‘La màgia de la veu’ i ‘La música de cambra’, els intèrprets seran estudiants de Màster i Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Música de l’ESMUC.

La clàssica a l’abast de tothom

Clàssica Oberta és una aposta innovadora que neix gràcies al suport especial de la Fundació Horitzons 2050, entitat privada que té com a objecte el foment del debat sobre el present i el futur de les terres de Ponent en els àmbits econòmic, social, cultural i patrimonial, així com la promoció i realització d’activitats culturals d’ampli espectre en l’àmbit de les humanitats, sempre inserides en el conjunt de la catalanitat.

Programació

Dissabte 20/04, 20 h. Espai Orfeó

LA MÚSICA DE CAMBRA

  • Trio Tragique

Antonio Cruzado, clarinet / Adela Beiro, viola / Marta Infante, piano (*). El Trio Tragique, format per clarinet, viola i piano, és una formació instrumental no massa convencional en les agrupacions de música de cambra. La mateixa singularitat té el seu repertori, que ens permetrà redescobrir obres perdudes en el temps de compositors que van tenir un gran reconeixement a la seva època.

Sota el mestratge del gran repertorista Kennedy Moretti, el Trio Tragique ens proposa un apassionant viatge per les obres d’alguns dels grans oblidats del romanticisme musical, com Max Bruch i Carl Reinecke. Els tres intèrprets són estudiants de Grau en ensenyaments artístics superiors de música de l’ESMUC.

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Recent Posts

Tràgic: Un avi mata els seus dos nets a Espanya

Un tràgic succés ha ocorregut a la localitat de Huétor Tájar, a Granada, on un…

3 minuts ago

Males notícies: Cauen les exportacions catalanes

Les exportacions catalanes van caure un 9,3% durant el primer trimestre de l'any en comparació…

50 minuts ago

Descobreixen quins són els PINS de seguretat més usats i menys fiables. Tens algun d’ells?

Durant anys, els Números d'Identificació Personal (PIN), coneguts per ser la barrera de seguretat en…

2 hores ago

Una pedregada afecta cultius de fruita amb danys fins al 50% en punts de Lleida

Una pedregada que va caure diumenge a mitja tarda ha provocat danys de fins al…

3 hores ago

L’Aplec ja escalfa motors i comença la XXVI Setmana Cultural de la Fecoll

L'Aplec del Caragol ja està a punt de començar i, amb ell, s'encenten els actes…

3 hores ago

Catalunya entoma la campanya de les europees amb la ressaca de les catalanes

Catalunya entoma la campanya de les eleccions europees amb la ressaca de les catalanes i…

4 hores ago