Sense Categoria

Nou calendari de pagament de tributs a Lleida

Avatar
  • abril 1, 2020
  • 2 min read

Imatge d'arxiu d'una persona calculant els tributs que ha de pagar.   | Cedida

L'Ajuntament de Lleida ha aprovat un nou calendari de pagament dels tributs municipals dins del paquet de mesures que ha endegat per donar suport a famílies i empreses en l'emergència sanitària del coronavirus. Així, els impostos no domiciliats es podran fer efectius fins al 20 de juliol, mentre en el calendari anterior el límit era el 20 de maig. Així mateix, en el Ple de la Paeria celebrat aquest dimarts va donar llum verda a diferents mesures per permetre el fraccionament o ajornament per a les persones que en aquests moments no poden fer front al pagament.

 
 
[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]
 
 
Pel que fa als tributs domiciliats, l'Ajuntament de Lleida ha posat al cobrament l'Impost de Vehicles i la taxa de recollida d'escombraries per disposar de liquiditat i fer el pagament de les factures als professionals, les empreses que els presta el servei i garantir els salaris dels empleats. En cas que es vulgui ajornar el pagament dels rebuts domiciliats de l'Impost de Vehicles i de la taxa de recollida d'escombraries, el contribuent pot retornar la domiciliació bancària i fer el pagament dins del nou termini de recaptació en voluntària, fins al 20 de juliol. També té l'opció de sol·licitar un fraccionament dins de l'exercici del 2020.
 
 
La tinenta d'alcalde Jordina Freixanet ha assenyalat que «l'Ajuntament de Lleida és al costat de la ciutadania» per fer front als efectes econòmics de la crisi del coronavirus. Així mateix, ha encoratjat les persones o entitats que en aquests moments tenen una situació financera compromesa a informar-se'n a través de l'Oficina de Gestió i Atenció Tributària (OGAT) i a acollir-se al paquet de mesures de fraccionament o d'ajornament de tributs que ha impulsat la Paeria.
Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *