Lleida

El Tribunal de Comptes admet a tràmit la denúncia dels promotors de Torre Salses

La demanda per responsabilitat comptable es va presentar contra l'alcalde de Lleida i dos tinents d'alcalde

Marta Romera
  • desembre 13, 2022
  • 2 min read
El Tribunal de Comptes admet a tràmit la denúncia dels promotors de Torre Salses

El Tribunal de Comptes ha confirmat l’admissió a tràmit de la demanda de responsabilitat comptable presentada per Promenade Lleida, la promotora del parc comercial i d’oci a Torre Salses, contra l’alcalde Miquel Pueyo i els tinents d’alcalde Toni Postius i Jordina Freixanet. A la denúncia s’acusa als tres polítics d’utilitzar il·legalment fons del pressupost municipal destinats a altres fins per pagar informes jurídics contra el projecte de Promenade Lleida. L’admissió a tràmit se suma a la que ja va dictaminar un jutjat de Lleida en relació a la querella que Promenade va registrar contra Pueyo i Postius per un suposat delicte de prevaricació.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L’acció judicial també es focalitza en la no execució de la prolongació del vial Víctor Torres i el fet que d’aquesta manera, no s’haurien recaptat les aportacions que la promotora va comprometre en el Conveni de Gestió Urbanística signat al 2018.

 

Promenade Lleida ha lamentat a través d’un comunicat de premsa haver d’arribar, una vegada més a aquest extrem. En aquest sentit, consideren que l’actuació dels tres polítics en els darrers tres anys no els ha deixat “cap altre remei” que defensar els seus drets als tribunals. Malgrat tot, asseguren que el projecte del parc comercial i d’oci continua endavant pel “clar i irrenunciable interès dels seus promotors” Eurofund Group i Frey.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *