Tret de sortida al cicle ‘Va de Networking’ comarcal 2023

El vicepresident en funcions del Patronat de Promoció Econòmica, Carles Gibert, acompanyat de l’alcalde en funcions de Torrefarrera, Jordi Latorre, i el director del Patronat de Promoció Econòmica, Ramon Boixadera, ha presentat aquest dijous, a Torrefarrera, l’edició 2023 del nou cicle Va de Networking, una iniciativa impulsada per l’Àrea d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, a través dels Punts d’Atenció GlobaLleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Després de la bona acollida de l’edició 2022, en què van participar més de 150 empreses, s’ha donat continuïtat al cicle que ha donat el tret de sortida aquest dijous amb les jornades comarcals organitzades, en aquest cas, pel PAG Noguera i PAG Segrià Nord, en què han participat 21 empreses d’aquestes comarques. Va de Networking inclou un seguit de trobades per establir sinergies entre els nous projectes creats i empreses ja consolidades al territori, i té com a objectiu principal unir el teixit empresarial i generar partenariats plurisectorials.

 

Durant les sessions de treball, es combinaran els marcs teòrics amb pràctiques vivencials, exemplificant el que s’explica, fent intervenir diferents circuits alhora (visual, auditiu i emocional). En la seva intervenció, Carles Gibert ha destacat que aquestes jornades suposen també una oportunitat més de connexió tant dels tècnics de promoció econòmica com de les empreses relacionades amb els Punts d’Atenció GLOBALLEIDA que demostra la importància de treballar en xarxa i en col·laboració amb les diferents entitats de promoció econòmica del conjunt del territori. «Així, doncs, aprofito per posar en valor que, aquest cicle formatiu de networking que s’ha celebrat al CEI Torrefarrera és un exemple dels serveis que ofereix Patronat a través del seu catàleg de serveis als Punts d’Atenció GLOBALLEIDA».

 

Jordi Latorre, en la seva intervenció, ha destacat la importància de poder reunir empresaris de diferents sectors econòmics i connectar amb altres empreses del mateix sector o diferent, per tal de trobar possibles col·laboracions i generar confiança mútua. Una oportunitat per conèixer altres empreses del seu entorn, aflorar noves oportunitats de negoci, generar noves idees i fer més visible la mateixa empresa. Un cop finalitzats els Va de Networking comarcals, es donarà per acabada l’edició 2023, amb el Va de Networking a la Plana i al Pirineu previst al mes de novembre i què englobarà els participants de totes les empreses de cada zona.

Informació de les properes sessions del ‘Va de Networking’ al territori

Empreses del Segrià Sud i municipi de Lleida

Entitats promotores: PAG Segrià Sud i PAG Municipi de Lleida

Data: 14 de setembre de 2023

Lloc: PAG Segrià Sud

Empreses de l’Alt Urgell i Cerdanya lleidatana

Entitats promotores: Consell Comarcal de la Cerdanya i PAG Alt Urgell

Data: 20 de setembre a les 11 hores

Lloc: PAG Alt Urgell

Empreses de la Segarra, el Solsonès i l’Urgell

Entitats promotores: PAG Solsonès, PAG Cervera i PAG Tàrrega

Data: 21 de setembre a les 10 hores

Lloc: PAG Urgell

Empreses del Pallars Sobirà i Pallars Jussà

Entitats promotores: PAG Pallars Jussà, PAG Pallars Sobirà.

Data: 25 d’octubre de 16.30 a 18.30 hores

Lloc: PAG Pallars Sobirà

Empreses de l’Aran i l’Alta Ribagorça

Entitats promotores: PAG Alta Ribagorça i PAG Val d’Aran

Data: A determinar

Lloc: PAG Alta Ribagorça