Tret de sortida a la programació de tardor de LaTemporada Lleida

La programació de tardor de LaTemporada Lleida dona el tret de sortida aquest divendres, 23 de setembre, a les 20.30 hores amb l’espectacle ‘Perculights’ de la companyia Brincadeira.

“Perculights” és un espectacle itinerant de carrer on el moviment, el ritme i la percussió generen dinàmiques de llum i color a temps real. El resultat de fusionar la força del tambor i les noves tecnologies és una maduresa inusual i un punt d’inflexió en la creació de la companyia. L’espectacle, que és gratuït, s’iniciarà amb una cercavila entre la plaça Paeria i la plaça Sant Joan.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Una tardor amb 38 espectacles i concerts i moltes novetats

LaTemporada Lleida als tres equipaments principals, com són el Teatre de la Llotja, el Teatre Municipal de l’Escorxador i l’Auditori Municipal Enric Granados oferirà, entre els mesos de setembre i desembre, un total de 38 espectacles i concerts. Una temporada que, a més, porta moltes propostes noves.

L’Ajuntament de Lleida impulsa el descompte d’Amic/Amiga de LaTemporada amb què es podrà gaudir d’un 10% de descompte a tots els espectacles de la programació municipal d’arts escèniques. Amb els abonaments 3 i 5 també es pot aconseguir fins a un 25% d’estalvi entre 36 espectacles, així com triar la millor localitat. Per primer cop l’estudiantat de música, teatre i dansa que siguin menors de 20 anys es podran aplicar un 50% de descompte. Per poder aplicar-se aquest descompte cal registrar-se realitzant un tràmit online al web de l’Ajuntament de Lleida.

Protagonisme de les companyies locals

En la programació de tardor en l’àmbit de les arts escèniques destaquen les funcions de les companyies locals. Totes seran estrena a Lleida i, a més, cal posar en relleu que en el cas de La Baldufa i Zum-zum no seran espectacles familiars. Entre les que destaquen hi ha dues de les funcions són de dansa i tres de teatre: “Japan” de Mabel Olea, “Imperfect” de la Companyia de Comediants La Baldufa, “Dels intestins una soga i del cul” d’Íntims Produccions, “La casa més petita” de Campi qui Pugui”, “Testament” de Zum-zum Teatre, entre altres.

A més, es torna a programar òpera al Teatre de la Llotja. Serà el 4 de novembre al Teatre de la Llotja amb “Don Giovanni”. La programació de l’Auditori Municipal Enric Granados compta amb 22 concerts, 8 corresponen a Grans Formacions, 5 a Cambra, 1 al Cicle Ricard Viñes Recitals, 3 al Cicle Coral Antoni Pujol, 2 a Moderna i 3 als Familiars. El més destacat d’aquesta tardor serà, entre altres, el concert inaugural de la temporada de l’Orquestra Simfònica del Vallès a Lleida, tindrà lloc el 9 d’octubre, i comptarà amb el guanyador del Concurs Ricard Viñes 2021, Elia Cecino.