Tret de sortida pel primer portal ‘Xarxa Dona i Feina a Lleida’

L'Ajuntament de Lleida participa amb la COELL, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria, en el primer de 4 tallers que han de culminar amb la materialització del disseny del portal 'Xarxa dona i feina a Lleida'. Un projecte que inclou els recursos relacionats amb l'emprenedoria, l'empresa i l'ocupació de les dones, amb la voluntat d'esdevenir un vehicle per a millorar i contribuir al desenvolupament econòmic i social de les dones i, per tant, del municipi.

 

L'any passat, la COELL, que ja va comptar amb la participació de la Regidoria, va organitzar unes sessions de treball sobre un 'Estudi sobre l'ocupabilitat de les Dones a Lleida'. Com a resultat d'aquest, van emergir unes conclusions per a la millor de l'ocupabilitat en el col·lectiu femení.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge del regidor de Lleida Paco Cerdà

Tret de sortida pel primer portal 'Xarxa Dona i Feina a Lleida' | LleidaDiari.cat

 

L'ocupabilitat de les dones a Lleida

En la sessió d'aquest dilluns, el tinent d'alcalde Paco Cerdà ha recordat que “l'estudi sobre l'ocupabilitat de les dones a Lleida ja ens advertia que calia incrementar els recursos econòmics per poder avançar, més legislació sobre la matèria que ho permetés, disposar de mitjans de comunicació per donar-hi visibilitat i incrementar l'educació en igualtat des de petits. Tot plegat per aconseguir un estil de lideratge femení que ens ajudi a superar la visió monolítica patriarcal i faciliti l'empoderament de les dones. És a dir, a ser i creure en vosaltres mateixes”.

 

En el decurs de la presentació, Paco Cerdà, regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria, ha estat acompanyat Josep Maria Gardeñes, president de la COELL, i per la responsable de l'Espai Dona Lleida de l'organització empresarial, Ana Velasco.