Sense Categoria

Tret de sortida al Projecte Educasport Municipal 2013-2014

LleidaDiari
  • gener 11, 2014
  • 2 min read
Tret de sortida al Projecte Educasport Municipal 2013-2014

Tret de sortida al Projecte Educasport Municipal 2013-2014| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La Regidoria de Benestar Social i Ocupació en col·laboració amb la Regidoria d’Esports donen el tret de sortida al Projecte Educasport Municipal 2013-2014. El proper dimecres dia 15 de gener a les 18.00 hores es durà a terme la primera xerrada educativa amb l’equip de Democràcia

Aquesta iniciativa vol oferir un entorn de lleure educatiu mitjançant la practica esportiva per a adolescents de 13 a 16 com a eina de formació integral. Té com a finalitat fomentar la socialització dels adolescents participants tot afavorint la seva inclusió social.
 
Així doncs aquests joves treballen no sols les diferents tècniques del futbol, sinó també el treball en equip aprenent a coordinar la seva pròpia acció amb els altres tot fomentant l’activitat física com a hàbit saludable.
 
Aquest projecte té una dimensió de ciutat atès que hi participen un total de 90 infants distribuïts pels diferents barris de Lleida: Centre Històric, Cappont, Pardinyes, Secà de Sant Pere, Balàfia i Bordeta/ Magraners, 
 
Els entrenaments setmanals es complementen amb 'Temps Educa', espais de sensibilització i xerrades educatives envers la promoció d’hàbits saludables implícits en la pràctica esportiva: La necessitat de la pràctica esportiva, la valoració del treball en equip, la gestió del conflicte, la prevenció de les drogodependències i/o els hàbits saludables són alguns dels temes que s’abordaran al llarg de tot el curs escolar amb els equips participants del projecte.
 
'Temps Educa' es realitzarà de forma periòdica durant el curs escolar amb cada un dels grups participants i seran conduïdes per professionals del servei de Salut Jove Municipal. La primera sessió es desenvoluparà al Centre de Recursos Juvenils la Palma. Es preveu una participació d’uns quinze joves adolescents.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *