Els Tres Tombs dels Urban Sketchers Lleida, a la sala de la Fecoll

L’exposició de dibuixos obre el programa oficial de la festivitat de Sant Antoni Abat (17 de gener) que organitza l’Associació Cultural i Recreativa ‘Els Pagesos’. La sala Manolo Calpe de la seu de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) inaugura la programació amb una mostra col·lectiva arrelada en la tradició i el patrimoni cultural lleidatà. De la mà del col·lectiu Urban Sketchers Lleida, l’exposició recull fins a 24 dibuixos que narren l’última edició de la desfilada d’Els Tres Tombs que recor la ciutat cada 17 de gener, per honorar Sant Antoni Abat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Pere Rosinach, Joan Bosch, Marçal Abella, M. Teresa Triquell, Alícia Aguiló, Rosa Rosell, Joan Mestre, Carmina Solà i Josep Porta –membres d’aquest moviment artístic global que practica el dibuix ‘in situ’– plasmen aquesta tradició pagesa i ramadera, amb nombroses referències a l’imaginari i la iconografia locals que guarneixen la cavalcada.

 

L’exposició, que ja es pot visitar de forma gratuïta, romandrà oberta fins al pròxim 31 de gener i ha estat organitzada en el marc del programa d’actes de celebració de la festivitat de Sant Antoni Abat (17 de gener) que organitza l’Associació Cultural i Recreativa ‘Els Pagesos’ i es preveu la inauguració oficial pel pròxim dia 16 de gener.

Recordem:

  • Acte: Es Tres Tombs, dels Urban Sketchers Lleida
  • Lloc: Sala Manolo Calpe- Seu Fecoll (C/Obradors, 2).
  • Dates: Del 2 al 31 de gener de 2023
  • Horari: De dilluns a divendres, de 8.30h a 17h.
  • Entrada: Lliure.