Sense Categoria

Tres comerços de Lleida preparen el ‘pack’ especial per a Sant Jordi

Avatar
  • abril 20, 2020
  • 3 min read

La iniciativa de la Floristeria Arroyo, el restaurant Caravista i la pastisseria El Cisne | LleidaDiari.cat

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, tres comerços de la Zona Alta de Lleida ofereixen un pack especial a domicili consistent en una rosa, dues racions de paella de marisc i dues racions de pastís de Sant Jordi, aportats respectivament per la Floristeria Arroyo, el restaurant Caravista i la pastisseria El Cisne.

 

El paquet, que serà lliurat a domicili el dia 23 prèvia demanda per part de les persones interessades, té un preu de 50 € i està especialment pensat per a parelles, i també per a grups familiars. Segons els promotors de la iniciativa, Paloma Arroyo, Mateu Blanch i Carlos Rojo, l'objectiu del pack és que els lleidatans i lleidatanes, malgrat les actuals circumstàncies, puguin gaudir el màxim possible de la jornada de Sant Jordi, i per això han optat per adaptar la seva oferta a la conjuntura actual, en la que lògicament molta gent opta per no sortir del domicili per raons de seguretat sanitària.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

La idea és que el client pugui aconseguir productes de qualitat

La idea és que el client pugui aconseguir productes de qualitat, a un preu raonable i amb la comoditat i seguretat de no moure's de casa. D'altra banda president de l'Associació de Comerciants de la Zona Alta, Josep Bellera, ha donat ple suport a la idea i ha destacat que iniciatives com aquesta contribueixen a potenciar l'activitat econòmica del barri en un període especialment difícil per a tot el sector. Les persones interessades poden fer les comandes per telèfon a partir d'avui dilluns i fins al mateix dia de sant Jordi.

 

Les xarxes socials seran les grans protagonistes del Sant Jordi a Lleida

L'emergència sanitària per la covid-19 impossibilita enguany la celebració de Sant Jordi sortint als carrers. Davant d'això, la regidoria de Cultura de la Paeria de Lleida ha preparat un programa d'actes que combina propostes compatibles amb el confinament i que passen, sobretot, per les xarxes socials.

 

En aquest sentit, es proposarà als lleidatans i lleidatanes que decorin els balcons amb roses elaborades de forma artesanal i en pengin les fotografies a Instagram. També se'ls convidarà a explicar a Twitter quin és 'El llibre de la meva vida' o a crear fils narratius col·laboratius, tot amb l'etiqueta #lleidaviusantjordi. Qui sí que sortirà a fer un tomb per tots els barris de la ciutat serà el drac Lo Marraco.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *