Tres alumnes de La Salle Mollerussa obtenen distincions a la selectivitat

Els alumnes amb distincions de la Salle de Mollerussa

Els alumnes amb distincions de la Salle de Mollerussa | LleidaDiari.cat

 

Tots els alumnes de La Salle Mollerussa que el passat mes de juny es van presentar a les proves de Selectivitat han aprovat aquests exàmens, i és el tercer any consecutiu que els resultats del centre estan per damunt de la mitjana de Catalunya. A més, tres d'ells han assolit la Distinció PAU que s'atorga als estudiants que a la convocatòria obtenen una puntuació superior a 9.

 

Els estudiants distingits del centre són: la Júlia Garcia Esquerda amb un 9,6, en Joan Pons Mayoral amb un 9,4 i l'Elisa Martí Jové amb un 9,1. Tots ells d'itineraris diferents, l'humanístic, el social i el científic respectivament.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Diferents futurs universitaris

El seu futur més immediat en l'àmbit universitari serà per la Júlia, estudis de Lingüística a la UB, pel Joan el grau de Global Studies a la Universitat Pompeu Fabra i per l'Elisa el Grau de Veterinària a l'UAB. Destaquem la màxima nota que han tret en diferents assignatures a les PAU: la Júlia Garcia ha tret un 10 a Història, Llatí i Filosofia i el Joan Pons a Anglès i Història. A més, a la fase específica, en la qual se sumen les ponderacions per entrar als graus, la nota de la Júlia Garcia ha estat d'un 13,76 sobre 14.

 

Tots ells destaquen el valor de l'esforç, la disciplina i l'organització durant el Batxillerat per arribar a assolir aquests excel·lents resultats. Els tres guardonats, junt amb les seves famílies i la direcció del centre, assistiran a l'acte de lliurament de les Distincions PAU 2019, que se celebrarà el divendres 19 de juliol, a l'Auditori de Barcelona.

 

També et poden interessar…