Balears Vadevi

Troben una cama a les vies del tren entre Tarragona i Torredembarra

  • abril 30, 2018
  • 2 min read
Troben una cama a les vies del tren entre Tarragona i Torredembarra

 

La circulació de trens entre Tarragona i Torredembarra ha quedat interrompuda aquest dilluns a la tarda per una inusual troballa a les vies. Segons han indicat els Mossos d'Esquadra, han aparegut les restes d'una cama humana, a l'altura de Cala Romana. Ha estat el maquinista d'un tren que circulava en direcció Barcelona el que, aquest matí, ha sentit un sorrol estrany i un cop, però ha continuat el seu viatge en no observar res pel retrovisor. 

 

No obstant això, quan tornava, el mateix tren ha estat aturat a l'estació de Torredembarra, per odres de la policia, per esclarir els fets i localitzar proves. Al mateix temps, diversos agents s'han desplaçat fins al lloc per realitzar comprovacions.

 

La circulació de trens ha estat interrompuda

En tot aquest temps, la circulació de trens entre les estacions de Tarragona i Torredembarra ha quedat completament aturada durant unes hores. La incidència ha afectat a les línies de Rodalies R16, R15, R14 i RT2, que no han pogut cobrir els seus trajectes habituals. 

 

 

 

Servei alternatiu per carretera

Segons ha indicat Rodalies de Catalunya, és per això que s'ha treballat per oferir un servei alternatiu per carretera als usuaris afectats, entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders.  Amb tot, al voltant de tres quarts de set de la tarda s'ha reobert una de les dues vies del tram, i els combois han començat a circular. Sobre les restes localitzades a la via, la policia no descarta cap hipòtesi sobre el seu origen. 

 

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.