Sense Categoria

Els tractors comencen a ‘aterrar’ a la Fira de Sant Miquel de Lleida

Avatar
  • setembre 24, 2018
  • 3 min read

Un tractor a la fira | LleidaDiari.cat

 

Els primers tractors i màquines agrícoles comencen a arribar a la Fira Agrària de Sant Miquel i al saló internacional Eurofruit, certàmens que tindran lloc del 27 al 30 de setembre al recinte de Fira de Lleida. Enguany l'àrea d'exposició albergarà dotze firmes d'aquest sector, que ocuparan uns 10.000 m2 i oferiran uns 150 tractors en total.

Els primers tractors a la fira

Els primers tractors a la fira | LleidaDiari.cat

 

 

Cal recordar que la 64a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel (Saló Nacional de la Maquinària Agrícola) i la 33a edició d'Eurofruit (Fira Professional de Proveïdors de la Indústria Fructícola) acolliran 325 expositors directes procedents de l'Estat espanyol, França, Portugal, Itàlia, Polònia i Guinea, repartits en una àrea bruta d'exposició de 64.000 m2. Els sectors representants en ambdós esdeveniments són els tractors, la maquinària agrícola, l'agricultura de precisió, els equips i els serveis per a l'agricultura i la ramaderia, els productes agroalimentaris de proximitat, el viverisme, els fertilitzants, els sindicats agraris, l'automoció, els serveis financers i les assegurances.

 

Sant Miquel manté la seva internacionalització

La 64a Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida i la 33a edició d'Eurofruit comptaran amb la presència de 325 expositors directes, una desena més que l'any anterior. Ambdós certàmens, que se celebren de forma paral·lela, augmenten enguany un 30% la superfície d'exposició, que serà de 64.000 metres quadrats, en bona part per l'espai que ocuparan els tractors, que només participen a Sant Miquel de forma bianual. La fira lleidatana encara amb bones perspectives aquesta edició i manté la seva aposta per la professionalització i la internacionalització. Fira de Lleida acollirà entre els dies 27 i 30 de setembre la 64a Fira de Sant Miquel (Saló estatal de la maquinària agrícola) i la 33a d'Eurofruit (Saló internacional del sector de la fruita).

Imatge del muntatge de la Fira

Imatge del muntatge de la Fira | LleidaDiari.cat

 

 

Ambdós certàmens creixen en expositors i també en superfície expositiva, sobretot per la presència enguany de firmes de tractors. En total, seran una dotzena les empreses d'aquest sector, que oferiran una mostra d'uns 150 tractors de diferents marques i models en els més de 10.000 metres quadrats de superfície que ocuparan a la fira. Cal recordar que la presència de tractors a Sant Miquel és de caràcter bianual, ja que les empreses alternen la participació anualment entre aquest certamen i la Fira de Sant Josep de Mollerussa.

 

Destaca especialment enguany el creixement de les empreses dels sectors del reg, de l'automoció, i del viverisme. Però també mantindran la seva participació a Sant Miquel i Eurofruit els de la maquinària agrícola, dels drons i l'agricultura de precisió, els equips i els serveis per a l'agricultura i la ramaderia, els productes agroalimentaris de proximitat, els fertilitzants, el fred industrial, la maquinària d'obra pública, els sindicats agraris, l'automoció, els serveis financers i les assegurances, entre altres.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *