Mor un home al bolcar amb el tractor mentre treballava a l’Horta de Lleida

Un home de 45 anys ha mort aquest dimarts a la tarda després de bolcar amb el tractor amb el qual estava treballant en una finca de la partida de Campredó o Camp-Rodó de la ciutat de Lleida, a l'Horta de Lleida, un punt molt proper a la localitat de Torrefarrera, a la comarca del Segrià, d'on era veïna la víctima. Els Mossos d'Esquadra han informat aquest dimarts a la tarda que al voltant de les dues de la tarda han rebut la veu d'alerta. En arribar al lloc dels fets els serveis d'emergència, no han pogut fer res per salvar la vida d'aquesta persona, ja que el vehicle ha atrapat al tractorista sota i aquest ha acabat morint en l'acte. La víctima treballada en una finca d'una altra persona, motiu pel qual la policia catalana ha comunicat l'accident a la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies.

 

Nou tractorista mort a les comarques de Lleida

Fa menys d'un mes, el passat dia 28 d'agost, un home de 53 anys també va perdre la vida després de sortir-se de la via amb el tractor que conduïa a Torrelameu. La víctima, J.P.P., era un veí de la mateixa localitat que va perdre el control del volant i va acabar morint al Camí de Vilanova de la Barca de l'esmentat municipi.

 

Però aquest no és l'únic incident relacionat amb un tractor, ja que el passat mes d'agost també va morir un menor en caure d'un tractor a la comarca de la Noguera. Concretament els fets van tenir lloc al terme municipal d'Albesa, el dia 4 d'agost al vespre. Un menor de sis anys va caure del tractor i va perdre la vida en l'acte. Per la seva part, el conductor del tractor va resultar il·lès en el sinistre.

 

També a l'abril, un home de 83 anys de la Curullada, a la Segarra, va morir després de quedar atrapat pel tractor que conduïa entre la mateixa localitat i Tordera. En el moment de l'incident, la víctima no portava la documentació a sobre i va ser el propi alcalde de la Granyanella, Ramon Pintó, qui el va identificar.