Tot a punt per a la tercera edició de l’Enre9 a Lleida

La Zona 9 de Lleida, la Mariola, Turó de Gardeny i Blocs Joan Carles, es prepara per acollir del 16 al 19 de maig, el tercer capítol del Festival d’Arts en Viu ‘Enre9’. Organitzat per La Descomunal, amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, la Comissió de Cultura del Consell de la Zona 09 i l’Associació La Nou, aquest esdeveniment promet una experiència cultural rica i diversa per a tots els assistents.

Amb més de 50 propostes artístiques, l’Enre9 ofereix una gamma àmplia d’espectacles professionals, comunitaris i tradicionals. Des dels espectacles escolars i tallers artístics fins als espectacles professionals de companyies reconegudes, hi haurà entreteniment per a tota la família durant els quatre dies de festival.

Web_LleidaDiari_Especial_01
 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Una de les novetats destacades és l’adaptació per a l’accessibilitat cognitiva de l’espectacle de la companyia irlandesa Hands Down Circus. Aquesta iniciativa reflecteix l’aposta del festival per incloure a tots els membres de la comunitat, independentment de les seves capacitats, en la seva oferta cultural.

Els Jardins 1 de Maig es converteixen en el centre neuràlgic de l’Enre9, oferint un espai vibrant amb punts d’informació, exhibicions d’entitats locals i moltes activitats complementàries. És aquí on la comunitat es reunirà per gaudir de les actuacions i compartir experiències culturals durant el festival.

Amb entrada lliure i gratuïta, el Festival d’Arts en Viu ‘Enre9’ convida a tota la ciutadania de Lleida a participar i gaudir d’una experiència cultural única. Les portes estaran obertes per a tots aquells que desitgin explorar la riquesa i diversitat de l’escena artística local i internacional.

Aquest festival, que uneix la comunitat en la celebració de les arts vives, demostra el compromís de Lleida amb la cultura i la inclusió, oferint una plataforma per a la creativitat i l’expressió artística en tots els seus aspectes. Més info a festivalenre9.com