Sense Categoria

Torrons i Mel Alemany rep el guardó ‘Empresa Responsable’

Avatar
  • febrer 7, 2020
  • 3 min read
Torrons i Mel Alemany rep el guardó ‘Empresa Responsable’

L'empresa familiar d'Os de Balaguer Torrons i Mel Alemany ha estat reconeguda avui en el marc del 'Premi PIME 2019 de Lleida' amb el 'Premi a l'Empresa Responsable'.

 

El reconeixement forma part del 'Premi PIME 2019 de Lleida' que lliura la Cambra de Comerç de Lleida, la Cambra de Comerç d'Espanya i el Banc Santander amb la col·laboració de Grup Segre. Alemany ha estat reconegut per la seva implicació amb el Territori del Montsec i pel respecte al medi ambient dins de l'àmbit rural on està localitzada.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

La vinculació de la marca amb el Montsec

Miquel Alemany, que ha recollit aquest dijous el premi a la delegació del Banc Santander a Lleida ha agraït el reconeixement i ha subratllat la vinculació de la marca amb el Montsec, així com la seva aposta per la sostenibilitat i per la humanització.

 

«La visió d'Alemany és seguir arrelats al territori Montsec, igual que ja van fer els nostres predecessors. I també promocionar el nostre territori a partir de totes les accions que fa la marca», ha explicat Miquel Alemany. I ha afegit que: «D'altra banda i pel que fa a la sostenibilitat hem apostat per la humanització dels processos de producció en lloc de robotitzar-los. Aquesta aposta pel treball manual ens ha portat a generar 60 llocs de treball per a persones amb especial dificultat de 4 entitats lleidatanes del Tercer Sector: Ilersis Shalom, Fundació Aspros, La Torxa i l'Estel de Balaguer».

 

La mel és el tret diferencial de tots els productes de la marca

L'objectiu d'Alemany és «endolcir la dieta amb mel, el dolç natural». La mel és el tret diferencial de tots els productes de la marca, ja sigui aplicada als torrons, als agredolços, als caramels, a les ametlles o avellanes de proximitat, així com en la seva àmplia gamma de mels monoflorals o gurmet. D'altra banda, l'empresa ha estat la més premiada de l'estat Espanyol als Premis Great Taste Awards de Londres, considerats els Oscars de l'alimentació gurmet.

 

Alemany produeix anualment unes 50 tones de torró, de les quals un 85% es venen a Catalunya, un 5% a l'Estat i un 10% a altres països, com és el cas d'Anglaterra, i envasa 550 tones de mel, un 80% del qual es consumeix a Catalunya, un 5% a l'Estat i un 15% va destinat a l'exportació. L'empresa participa en els Great Taste Awards des del 2014 i acumula ja 31 estrelles.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *