Torrelameu presenta el Cicle musical de Tardor

La vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach, l’alcalde de Torrelameu, Carles Comes, i el director del cicle, Gerard Riu, han presentat aquest dimarts la novena edició del cicle musical de Tardor de Torrelameu 2023, que se celebrarà a l’església del municipi i a la sala de ball de l’Ajuntament els dies 21 d’octubre, 4 i 12 de novembre, i 2 de desembre. L’horari d’inici de tots els concerts serà a les 19.00 hores amb entrada gratuïta.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L’organització ha previst una proposta en la qual hi ha des de concerts instrumentals, de veu, corals i de temàtiques diverses, passant per peces musicals de bandes sonores, músiques de tots els temps, trobadors, èxits d’ahir i d’avui. Estefania Rufach ha destacat que el programa «fa molt bona pinta», per això s’ha mostrat convençuda «que heu d’omplir perquè tothom hi està implicat. Sé com costa moure la gent en un poble».

Per la seva banda, Carles Comes ha fet esment a la importància «d’apropar un tipus de música que a vegades costa, però que a la gent del poble, cada vegada més, li ha anat agradant. És una proposta arriscada, però que cada any té més repercussió». Gerard Riu ha conclòs l’acte explicant que la filosofia del cicle «és poder trobar un moment, en un poble de pagès, perquè la gent, a les set de la tarda, es mudi i surti, ja sigui a l’església o a la sala de ball, per estar junts. La música és una excusa».

La programació començarà el dissabte 21 d’octubre amb el concert de ‘Tres + 1’, coincidint amb la inauguració del 19è Premi Miquel Viladrich, i sota el títol ‘Músiques de lletra’, Jordi Paulí (tenora), Xavi Piñol (tible), Xavier Cassanyes (piano) i Anna Torner (rapsoda), presenten una inèdita proposta literariomusical.