Torrefarrera Primer: Un grup de veïns crea un partit per presentar-se a les eleccions municipals

Un grup de veïns de Torrefarrera creen un partit i es presenten a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig, com a alternativa per guanyar l’alcaldia. Sota el nom de partit TORREFARRERA PRIMER, són una agrupació que està despertant molt d’interès i ja compta amb el suport de gran part dels habitants de Torrefarrera.

Tenen l’objectiu de guanyar l’alcaldia i situar Torrefarrera com a poble referent i població puntera entre els municipis del segle XXI. Cal destacar, que són un grup lliure, sense afiliació política, persones conegudes al poble i amb moltes ganes i il·lusió pel canvi.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Volen que Torrefarrera surti de l’estancament, s’obri a l’oportunitat i es converteixi en una població molt més cohesionada, activa i oberta socialment. Amb millor qualitat de vida, i on tot el conjunt de la població pugui gaudir de les oportunitats i beneficis d’una població pròxima i amb sentiment de pertinença.


La formació ha estat creada per vilatans torrefarrerins de perfil divers i polifacètic, i molt vinculats amb la vida social, cultural, esportiva i econòmica de la població.