Sense Categoria

Torrefarrera incorpora l’aplicació eAgora per fomentar la comunicació ciutadana

LleidaDiari
  • juliol 29, 2022
  • 2 min read

eAgora és la nova eina que l'Ajuntament de Torrefarrera ha incorporat al municipi. Una aplicació mòbil gratuïta que esdevé un punt de trobada digital per a dinamitzar la vida al municipi i fomentar la comunicació ciutadana, amb l'objectiu de generar accions reals que ajudin a avançar cap a un model de municipi més participatiu, compromès i sostenible.

 

A més de trobar-hi tota la informació municipal, gràcies a la nova aplicació els comerços, serveis i entitats de Torrefarrera podran promocionar les seves iniciatives i arribar a la població. Tanmateix, els veïns i veïnes podran publicar esdeveniments, interactuar, participar, plantejar propostes i reportar incidències, entre altres funcionalitats.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Torrefarrera incorpora l'aplicació eAgora per fomentar la comunicació ciutadana i una aposta per la digitalització del municipi | LleidaDiari.cat

 

L'alcalde, Jordi Latorre, explica que «des de l'Ajuntament, hem estudiat durant molt temps la forma més idònia per comunicar i transmetre tota la informació del municipi d'una forma senzilla i intuïtiva unificant el màxim de canals d'informació» i afegeix que «eAgora és una eina molt útil per a la ciutadania que disposa ara d'una agenda única i un sol punt on trobar tota la informació».

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *