Comarques

Torrefarrera instal·la calefacció a les grades del pavelló poliesportiu municipal

Era una demanda que fa molt temps que esperaven les famílies dels esportistes

Marta Romera
  • novembre 11, 2022
  • 1 min read
Torrefarrera instal·la calefacció a les grades del pavelló poliesportiu municipal

Torrefarrera ha finalitzat aquesta setmana les obres d’instal·lació de calefacció a les grades del pavelló poliesportiu, una intervenció que ha costat 39.900 euros. Les obres han consistit en la instal·lació d’una nova sortida del col·lector, una bomba recirculadora, una vàlvula de 3 vies i un controlador per evitar el sobreescalfament de l’aigua.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

S’ha fet la distribució de canonades pel passadís interior i s’han instal·lat els radiadors sota els seients de les grades del pavelló. Aquesta solució s’ha hagut d’implementar perquè el sostre del pavelló ja acull una instal·lació fotovoltaica, i no pot assumir més pes. L’alcalde, Jordi Latorre, ha expressat que «era una demanda que fa molt temps que esperaven les famílies dels esportistes, ja que a l’hivern fa fred mentre es veuen partits o assisteixen a activitats».

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *