Torrebesses celebra la IV caminada popular contra el càncer

L'Ajuntament de Torrebesses i el Centre d'Interpretació de la pedra seca de Torrebesses impulsen la quarta edició de la caminada popular contra el càncer a la localitat. La caminada es farà el diumenge 18 de setembre i cobrirà un recorregut de 9 quilòmetres per pista de terra i camins dins el municipi.

 

La ruta permetrà mostrar als i les participants diferents construccions de pedra seca i elements patrimonials de Torrebesses. La caminada popular està pensada per tota mena de públic i la totalitat del recaptat es destinarà a l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Les inscripcions inclouen un pack de benvinguda i tenen un preu de 10€ per adults i de 5€ pel públic infantil. El punt de trobada s'ha fixat a les 9h del matí al Centre d'Interpretació de la pedra seca de Torrebesses, la ruta s'iniciarà a les 10h del matí i es recomana portar calçat còmode.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Cartell de la caminada contra el càncer a Torrebesses

Torrebesses celebra la IV caminada popular contra el càncer | LleidaDiari.cat

 

Les inscripcions per sumar-se a l'activitat solidària continuen obertes a través del següent enllaç: www.inscripcions.cat/torrebessesaecc2022. La Comunitat de Municipis del Segrià Sec recolza aquesta iniciativa i destaca la implicació dels ajuntaments que integren l'entitat en accions solidàries i de difusió del patrimoni natural i cultural del Segrià Sec.

 

Sobre la Comunitat de Municipis del Segrià Sec

La Comunitat de Municipis del Segrià Sec és una associació formada pels ajuntaments d'Almatret, Llardecans, Maials, Sarroca de Lleida i Torrebesses. L'objectiu de la Comunitat és el foment i desenvolupament econòmic i social local, així com la promoció del turisme i el patrimoni cultural a la zona. Tot plegat, buscant la millora de la qualitat de vida de la ciutadania del territori.