Sense Categoria

Torre Salses, un caramel enverinat, segons ERC

LleidaDiari
  • desembre 14, 2015
  • 2 min read
Torre Salses, un caramel enverinat, segons ERC

Torre Salses, un “caramel enverinat', segons ERC| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El grup Municipal d'ERC-Avancem a la Paeria s'ha posicionat aquest dilluns al matí en contra del projecte comercial de Torre Salses (SUR 42) –d'uns 60.000 metres quadrats- que s'ha debatut a la Comissió Informativa de Polítiques de Gestió i Promoció de la Ciutat i la Sostenibilitat.

 

El portaveu del grup, Josep Maria Baiget, ha criticat que es tracta d'un “caramel enverinat perquè la consultora s'ofereix a pagar el vial a canvi de la requalificació dels terrenys”.
 
Esquerra denuncia que “l'objectiu és preparar el terreny per canviar l'ús del sól de residencial a comercial”. Segons ha explicat Baiget, aquest canvi “posa en perill el petit comerç de la ciutat, ja que es dóna llum verda a grans superfícies comercials de fins a 2.500 metres quadrats”. A més, assegura que “la modificació urbanística plantejada no és necessària per connectar la Bordeta i els Magraners amb el centre de la ciutat i, en canvi, modifica el sostre edificable i comporta la supressió de zones verdes”.
 
ERC-Avancem recorda que el seu model comercial és el del comerç local de proximitat i aposta per posar en marxa mesures que el protegeixin i el dinamitzin. 

 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *