Lleida

Tornen els Premis Cambra a Lleida

Suposen un reconeixement a l'esforç, la tasca i la contribució que els empresaris de Lleida fan pel territori

Marta Romera
  • novembre 15, 2022
  • 2 min read
Tornen els Premis Cambra a Lleida

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida recupera enguany els Premis Cambra, uns guardons que suposen un reconeixement a l’esforç, la tasca i la contribució que els homes i les dones empresàries de Lleida fan pel nostre territori.

 

L’acte tindrà lloc el dijous vinent, dia 17 de novembre, a partir de les 18h. al Palau de Congressos – La Llotja de Lleida. Durant la celebració de la vuitena edició, l’ens cameral distingirà empreses de la demarcació destacades en àmbits com l’emprenedoria, la internacionalització, la defensa de la sostenibilitat i la promoció de la innovació. Destacant alhora la trajectòria empresarial de persones, empreses o institucions del nostre territori.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els Premis Cambra es remunten a l’any 1997. Un certamen bianual que va dur-se a terme fins a l’any 2009. Enguany, i després d’uns quants anys sense organitzar-los, la Cambra de Lleida ha cregut convenient que el món empresarial lleidatà es mereixia celebrar, tot i les circumstàncies conjunturals plenes d’incertesa que ens envolten, els Premis Cambra 2022.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *