Sense Categoria

Els Agents Rurals tornen a denunciar a tres persones a la demarcació per pescar sense permís

Avatar
  • setembre 6, 2018
  • 2 min read

Imatge de la zona de pesca a Alfarràs | @agentsruralscat

 

Els Agents Rurals han denunciat aquest dijous dues persones per pescar en una zona prohibida al riu Noguera Ribagorçana a l'alçada d'Alfarràs, a la comarca del Segrià. Cap de les dues persones tenia permís de la Zona de Pesca Controlada i una, a més, no tenia llicència de pesca. Tanmateix, els Agents Rurals han denunciat una persona per pescar a Sant Llorenç de Montgai (Camarasa), a la comarca de la Noguera, sense el permís de la Zona de Pesca Controlada.

 

Davant aquestes actuacions, els Agents Rurals han informat a través de les xarxes socials que al Visor de Pesca continental de Catalunya es pot trobar tota la informació actualitzada de la consideració de cada tram de riu i embassament. També han recordat que tant la Llicència de Pesca com els permisos per a pescar en Zones de Pesca Controlada es poden obtenir per internet. En aquesta adreça hi ha tota la informació. D'aquesta manera esperen que les persones que decideixen practicar la pesca, tinguin tota la informació necessària per saber si estan infringint la llei o estan sempre dins de la norma. 

 

Més denúncies a Alfarràs

De la mateixa manera, els Agents Rurals van denunciar el passat cap de setmana a tres pescadors furtius en una zona de pesca controlada a la localitat lleidatana d'Alfarràs. Segons han informat els Agents Rurals, els denunciats no duien ni llicència de pesca, ni permís de la zona. A més pescaven en una zona prohibida tot i estar senyalitzada la prohibició de fer-ho. És per això que, durant aquest servei, comissem tres canyes.

 

Paral·lelament, els Agents Rurals han inspeccionat també el passat cap de setmana a quatre caçadors al terme municipal de Puiggròs. En aquest cas van tramitar dues denúncies per caçar conills en època de veda i dues denúncies més per no recollir les beines dels cartutxos. Finalment, van comissar les armes utilitzades i la caça obtinguda.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *