Tornen les Jornades Oberts a la Salut de la Fecom de Lleida

La setmana vinent, del 14 al 17 de juny tindrà lloc les Jornades Oberts a la Salut que organitzen des de la FECOM.

 

En aquesta ocasió hi haurà quatre sessions online on parlarem de salut i benestar en el comerç des de diferents perspectives: l'activitat física, els efectes de la música en el dia a dia, el nostre benestar i l'alimentació.

 

Les sessions seran de dilluns a dijous, de 8:30 a 9:45h del matí i gratuïtes.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Les diferents sessions

Dilluns, 14 de juny. Entrena i millora la teva vida amb Joel Donés (preparador físic, entrenador, personal d'alt rendiment i CEO d'Entrenna). En els últims anys, la ciència ha comprovat els beneficis que obté una persona quan porta a terme activitat física a la seva vida personal, laboral i esportiva. Veurem pautes per incorporar l'activitat física en la rutina i que compaginar-ho amb la feina és compatible.

Dimarts, 15 de juny. La música, eina de salut i benestar amb Raquel Peremartí (musicoterapeuta i docent a l'Orfeó lleidatà). T'has preguntat mai per què segons la cançó que escoltes et desperta unes emocions o unes altres? Coneixerem els beneficis que té l'ús de la música i la musicoteràpia en la salut de les persones, incloent-hi l'àmbit laboral. A més, podràs experimentar de primera mà alguns d'aquests beneficis.

Dimecres, 16 de juny. Tornant a la nova normalitat amb Gorka Bartolomé (Master Certified Coach. Pedagog i sociòleg. CEO Do-Ceo Training). Després d'un any reptador, ha arribat l'hora d'incorporar-nos a la nova normalitat. Toca fer inventari dels aprenentatges personals i professionals adquirits i decidir com afrontar la nostra vida a partir d'ara. Veurem què ens pot ajudar a adaptar-nos a la nova situació i com preparar-nos per un futur ple d'incerteses i canvis.

Dijous, 17 de juny. No tinc temps. Com m'organitzo?, amb Naila Martínez (dietista – nutricionista familiar, CEO Centre de Nutrició Naila Martínez). La situació actual, el ritme de vida social… ens deixa cada cop menys temps per invertir en la nostra salut. Això no vol dir que no puguem cuidar la nostra alimentació si sabem com. Descobreix les eines i recursos per menjar de forma saludable optimitzant el teu temps.