El Torneig de Tennis Aremi tornarà a omplir de solidaritat el CT Lleida

El Torneig Solidari de Tennis Aremi tindrà lloc el dissabte 30 de setembre al CT Lleida. Aquesta serà la 6a edició d’una iniciativa que té com a lema ‘Fes-li un match point a la paràlisi cerebral’, que està organitzada conjuntament pel Tennis Lleida i Aremi i que se celebra a benefici d’aquesta entitat que treballa en l’atenció i el suport a les persones amb necessitats especials.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Com és habitual, el torneig es disputarà en modalitat de dobles, i a hores d’ara ja ha tancat les inscripcions en tenir les 40 places cobertes. Les inscripcions es feien a canvi d’un donatiu de 30 euros. La totalitat de diners recaptats es donarà a Aremi, que en aquesta ocasió, tal com ha detallat la presidenta d’Aremi, Maria Mercè Batlle, els destinarà a la construcció d’una sala d’hidroteràpia per a les usuaris amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat que estan a la residència d’Aremi, un equipament que Batlle espera que sigui realitat com més aviat millor.
En aquesta mateixa línia, el president del Tennis Lleida, José Luis Solans, ha expressat la seva satisfacció i orgull per fer costat, per sisena edició a aquest torneig, i ha remarcat la voluntat de club de donar suport sempre a iniciatives solidàries com aquesta.

Pel que fa al programa de la jornada, aquesta començarà a les 16.00 hores amb la trobada i les acreditacions, per donar pas a les 17.00 hores a l’inici del torneig, que es preveu que acabi cap a les 20.00 hores, moment en què es procedirà a l’acte de lliurament de trofeus. La festa acabarà amb un refrigeri i el sorteig de regals. Serà durant aquesta fi de festa que també se subhastarà una samarreta signada per Rafa Nadal amb el missatge ‘Jo també li faig un match point a la paràlisi cerebral’.