El Torneig de Tennis Aremi torna al CT Lleida després de 2 anys d’aturada obligada

El Club Tennis Lleida i la Fundació Privada Aremi recuperaran el dissabte 24 de setembre el Torneig de Tennis Aremi, una cita esportiva i solidària que els dos darrers anys no es va poder celebrar arran de la pandèmia. Aquesta serà la cinquena edició d’una jornada que, com sempre, se celebra sota el lema ‘Fes-li un match point a la paràlisi cerebral’ i que té com a objectiu recollir fons per a Aremi, en aquest cas per adquirir una nova furgoneta.

Un vehicle adaptat per a les persones amb dependència i que permeti completar l’oferta als usuaris d’Aremi amb activitats extraescolars, sortides i excursions. Una furgoneta que es podria utilitzar, per exemple, per desplaçar les persones usuàries d’Aremi a veure un partit del Godó de l’any vinent, responent així a la invitació que en aquest sentit han rebut per part de la fundació del RCT Barcelona.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Per col·laborar amb aquesta bona causa, tot i que el torneig és disputarà en la modalitat de dobles (masculins i femenins, sense límit
d’edat), els participants s’hauran d’inscriure a títol individual a través del correu esportiva@tennislleida.com o a la recepció del club. El preu de les inscripcions és de 30 euros, una quantitat que es donarà íntegrament a Aremi. Pel que fa al programa de la jornada, l’activitat s’iniciarà a les 16.00 hores amb la trobada i les acreditacions.

L’inici del torneig

L’inici del torneig està previst per les 17.00 hores, amb el lliurament de trofeus a partir de les 20.00 hores. A continuació se celebrarà un refrigeri amb sorteig de regals, un acte que serà obert a tothom i no només als participants al torneig. En aquest refrigeri ser serviran hamburgueses vegetals Amara. Les hamburgueses Amara ja es poden trobar al Plus Fresc i són de l’empresa lleidatana Zyrcular Foods; una empresa promoguda per l’accionariat del Grup Vall Companys. Tal com va explicar Santi Aliaga, CEO de Zyrcular, durant el refrigeri oferiran un show cooking de productes de proteïna vegetal, elaborant hamburgueses i burritos, i oferint un maridatge, en el que serà una manera de donar a conèixer “com es pot flexibilitzar el consum de proteïna en l’alimentació en moments de lleure, més informal i esportiu”.

El show cooking tindrà al capdavant el xef lleidatà Jordi Moré. Al marge del programa oficial, també cal remarcar que durant tota la tarda hi haurà activitats paral·leles, com ara una parada amb artesania confeccionada pels nois i noies d’Aremi, així com la projecció en primícia d’un vídeo en motiu del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, que se celebra el 6 d’octubre. Cal destacar, a més, que coincidint amb el Torneig Aremi es disputen al club les semifinals del Gran Slam Lleida
de Pàdel-Circuit Català Absolut, amb la qual cosa, s’espera que hi hagi un gran ambient.