Sense Categoria

Torna el trenet de Nadal a Solsona a partir del 7 de desembre

LleidaDiari
  • desembre 3, 2021
  • 2 min read
Torna el trenet de Nadal a Solsona a partir del 7 de desembre

Passejar pels carrers de Solsona amb tren és una pràctica singular que l'any passat va convertir-se en una reeixida activitat prenadalenca. Per això enguany les regidories de Cultura i Educació tornen a apostar pel trenet de Nadal amb la col·laboració de la UBIC. Aquesta vegada, amb un recorregut ampliat i una oferta de quatre dies, en lloc de dos.

 

El trenet, que no fa parades, funcionarà els dies 7, 11, 18 i 19 de desembre d'onze a dues i de cinc a vuit en franges horàries de 45 minuts. La durada del trajecte és de 30 minuts i se surt sempre de la plaça del Camp. Les entrades, al preu de 2 euros, s'han d'adquirir en línia a entradessolsones.com. Per als menors de 2 anys, que s'asseguin a la falda d'una persona adulta, l'activitat és gratuïta.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Un al·licient més per a les famílies

Aquesta és una de les propostes que es repeteixen a l'agenda d'aquests dies, atesa la bona acollida que va tenir l'any passat, amb la participació d'un miler de persones, entre infants i adults. A més d'oferir un al·licient més per a les famílies, el viatge en trenet contribueix també a dinamitzar els eixos comercials.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *