Torna l’esperada Sala dels Horrors amb els Diables de l’Alt Urgell

La Sala dels Horrors obrirà les portes enguany els dies 29 i 30 d’octubre a les 19:00 h i el dia 31 d’octubre a les 21:00 h. Els membres del Grup transmeten la seva passió en l’organització de l’esdeveniment. Concretament, asseguren que «aquest any tornem a obrir les portes de La Sala, és un orgull per a nosaltres veure l’interès generalitzat que hi ha i els bons records que ens transmeten diferents assistents d’actuacions d’anys anteriors».

Tanmateix, comenten com s’organitza tota la logística que consisteix en «transformar la Sala Sant Domènec de La Seu d’Urgell no és feina fàcil. Primer construirem tot el recorregut interior, després decorarem tota la temàtica que es manté en secret i, per últim, realitzarem el posicionament de la il·luminació i la sonorització. Com cada any, busquem que sigui una experiència completa sensorial. Ara bé, cal destacar l’aspecte més important de cada dia, el gran nombre d’actors i staff que hi haurà dins de la Sala, més de 30 persones caracteritzades i/o preparades perquè tot funcioni a la perfecció».

El preu de les entrades és simbòlic, 2€ amb l’únic objectiu de cobrir, una vegada més, les despeses d’organització i obrir l’esdeveniment a tothom sense excepcions. La Sala dels Horrors i els Diables de l’Alt Urgell esperen a tothom per a gaudir d’un recorregut sorprenent en 3 dies que venen carregats de crits, escenografies, maquillatge i moltes rialles.